ΟΜΙΛΟΣ

Στον όμιλο PAN HEALTH GROUP, Η αποστολή μας είναι να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια με στόχο να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας όσο το δυνατόν περισσότερη και καλύτερη ζωή.
Με αυτή την επιδίωξη δημιουργήσαμε το Νεφρολογικό Κέντρο Αιμοδιύλισης Σπάρτης – ΝΕΚΑΣ, ένα νέο πρότυπο κέντρου αιμοκάθαρσης, το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους βελτίωσης και παράτασης της ζωής των ασθενών καθώς και την δυνατότητα να ικανοποιούνται, με αξιοπρέπεια, οι βασικές και επιβεβλημένες ανάγκες τους.
 
Αποστολή μας είναι η ανακούφιση και η άνεση των ασθενών, έτσι φροντίσαμε ο περιβάλλον χώρος να απαρτίζεται από υπερσύγχρονες  εγκαταστάσεις δύο ορόφων με πολυτελείς και ευρύχωρες αίθουσες αιμοκάθαρσης και ευχάριστους χώρους αναμονής για τους ασθενείς και τους συγγενείς τους.
Παρέχεται ατομική παροχή οξυγόνου, πρόσβαση στο Wi Fi, ατομική τηλεόραση, ατομικό ραδιόφωνο κ.λπ.
Η κλινική μπορεί να εξυπηρετήσει, σε τρεις βάρδιες, 140 ασθενείς , οι οποίοι, μπορούν να χρησιμοποιήσουν ηλεκτρικά πολύσπαστα κρεβάτια ή ηλεκτρικές, αυτοχειριζόμενες, πολυθρόνες πολλαπλών θέσεων.
Πιο αναλυτικά η μονάδα περιλαμβάνει:
  • Μεγάλη αίθουσα αιμοκάθαρσης.
  • Ξεχωριστές κλίνες σε απομονωμένη αίθουσα για τους ηπατικούς ασθενείς.
  • Γραφεία διοίκησης και ιατρών.
  • Άνετους χώρους υποδοχής – αναμονής.
  • Εξωτερικό άνετο πάρκινγκ.
Ο μηχανολογικός μας εξοπλισμός, είναι τελευταίας τεχνολογίας του οίκου BAXTER GAMBRO. Το νερό της αιμοκάθαρσης είναι επεξεργασμένο με αντίστροφη όσμωση διπλής επεξεργασίας, που παρακολουθείται ON LINE, ενώ τα φίλτρα της αιμοκάθαρσης είναι, τελευταίου τύπου συνθετικής μεμβράνης, επίσης του οίκου BAXTER.
To ανθρώπινο δυναμικό μας, επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό, είναι πολυετούς εμπειρίας και εξειδίκευσης, με ιατρική δεοντολογία αλλά και  επαγγελματική ηθική.
 
Η άριστη παροχή υπηρεσιών, η άμεση ανταπόκριση σε επείγουσες ανάγκες, το άνετο και φιλικό περιβάλλον, η απόλυτη τήρηση κανόνων υγιεινής, η άνετη πρόσβασης για ΑμεΑ καθιστούν τη ΝΕΚΑΣ ιδανική επιλογή για τη θεραπείας σας.

Η μονάδα μας βρίσκεται σε εύκολα προσβάσιμο σημείο επί της εθν. οδού Σπάρτης Γυθείου, με άμεση πρόσβαση σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης για ασθενείς και συνοδούς 

 
ΕΞΟΔΟΣ